Meny

Trykksaker med yrkesstolthet – og helt personlig service

Printbox ble til av en enkelt grunn: Produksjonsbyrået Artbox savnet et trykkeri som var så dynamisk at de kunne tilpasse seg behovet til hver enkelt kunde, og hadde fleksibilitet og leveringsdyktighet som gikk utenpå normalen. Et trykkeri som ikke hadde helt vanlige åpningstider, men sto parat etter avtale. De skulle ha hjerte for faget og levere trykksaker av høy kvalitet, på ekstremt kort varsel – og med helt personlig service.

Fordi kundene trengte det.

Bilde av fasaden på trykkeriet

Printbox ble etablert i 2010 og holder til sentralt plassert på Lysaker, rett ved grensen til Oslo.

Printbox leverer alt av trykksaker, inkludert storformat, men også andre grafiske tjenester som for eksempel skanning og fotoopptak av produkter. Vi har også lang erfaring med trykk og håndtering av sensitiv informasjon, og har eksempelvis levert kvartalsrapporter og kvartalspresentasjoner til et 40-talls børsnoterte selskaper.

I tillegg til produktene vi tilbyr så mener vi at vår styrke, og kanskje viktigste tjeneste, er fleksibilitet og personlig service. Vår leveregel er at det er vi som skal tilpasse oss kundene, ikke motsatt. Stor fleksibilitet og løsningsorienterte medarbeidere er en viktig faktor for at våre kunder har valgt Printbox.

Bilde av Produksjonsansvarlig Jo Rybakken Ensby og daglig leder Frank Anthonsen.
Produksjonsansvarlig Jo Rybakken Ensby og daglig leder Frank Anthonsen.

Vi setter vår yrkesstolthet i høysetet for å levere mer enn du forventer, og tilbyr all vår erfaring og kompetanse på farger og papir for at ditt produkt skal skille seg ut i mengden. Printbox skal være en proaktiv støttespiller og rådgiver for å gi deg som kunde mest mulig merverdi gjennom dine trykksaker.

Blant våre oppdragsgivere er noen av landets største selskaper – Avinor, Hydro, Veidekke, Selvaag Bolig og Yara – men vi jobber også med flere mellomstore og mindre virksomheter.

Logo PA Logo Hydro Logo Avinor Logo Yara Logo EAM Logo Selvaag Bolig

Se flere kundereferanser