Meny

Våre tjenester

Printbox er et trykkeri, men vi liker gjerne å kalle oss et grafisk verksted. Vi leverer alt av trykksaker men også andre grafiske tjenester. Printbox er dessuten spesialisert på trykk av finansielle rapporter og presentasjoner, som innebærer håndtering av sensitiv informasjon.

I tillegg til produktene vi tilbyr så mener vi at vår styrke, og kanskje viktigste tjeneste, er fleksibilitet og personlig service.

BIlde av en bunke ark i en skjæremaskin

Mer enn bare trykk

Du trenger ikke å ha en trykk-klar fil når du kontakter oss, noe mange av våre kunder setter stor pris på. Vi besitter et bredt spekter av fagkunnskap som ikke bare dreier seg selve trykkingen, og hjelper deg gjerne med oppsett av originaler, digitalisering og annet grafisk forarbeide.

Bilde av Printbox skiltet

Trykksaker i alle formater

Printbox leverer alt av trykksaker, og det meste produseres i våre lokaler på Lysaker torg. Brosjyrer, rapporter, plakater, flyers, visittkort, konvolutter og rollups er bare noe av det vi kan levere. Vår maskinpark håndterer det meste. Men man kan ikke ha maskiner til alt, så det vi ikke produserer selv gjøres hos våre utvalgte samarbeidspartnere. Vi er opptatt av å jobbe med folk som er like engasjerte som oss selv, og har valgt disse av den enkle årsak at de elsker å gjøre det de gjør – akkurat som oss!

Dersom du ønsker råd og veiledning på dine produksjoner er du alltid velkommen til å ringe oss, eller ta deg en tur innom for en prat.

Bilde av produksjon på plotteren

Håndtering og trykk av sensitiv informasjon

Printbox har lang erfaring med børsnoterte selskaper og de krav det stiller til håndtering av sensitiv informasjon og presisjon i produksjon og leveranser.

Gjennom nesten 10 års erfaring med håndtering og trykk av kvartalsrapporter og presentasjoner for flere av norges største selskaper, har vi opparbeidet oss solid erfaring på dette området. Vi er godt vant med diskresjon, og har sikre og gode rutiner på hvordan denne type materiell behandles. Alle slike produksjoner utføres av sikkerhetsklarerte medarbeidere i lukkede lokaler, og leveres også av oss personlig til avtalt mottaker. Skulle du ha spesielle behov eller ønsker gjør vi vårt ytterste for å hjelpe deg. Vi tilpasser oss våre kunder!

Vi tilbyr også aksjonærservice for Investor relations – eksempelvis med trykking, adressering, pakking og utsendelse av årsrapport og innkalling til generalforsamling.

Bilde av en mappe med Veidekkes kvartalsrapport og kvartalspresentasjon