Meny

Slik jobber vi

«The devil is in the details», og særlig når det gjelder trykksaker. Vi setter vår yrkesstolthet i høysetet for å levere mer enn du forventer, bokstavelig talt, på papiret. Faget vårt er noe som ligger vårt hjerte nært, og selv om maskiner gjør mye av jobben i dag så har vi fortsatt en ærgjerrighet på detaljer og nøyaktighet som kan løfte sluttproduktet.

Bilde av en lupe på en trykksak

Vi mener at nøkkelen til et godt sluttresultat er yrkesstolthet og at man virkelig brenner for det man driver med – uansett hvilken bransje det er snakk om. Datamaskiner, trykkpresser og ferdiggjøringsutstyr er strengt tatt bare verktøy. Det er nøyaktighet og kunnskap i kombinasjon med verktøyene som skaper den virkelige magien, og som sørger for at det ikke svikter i siste ledd. For oss finnes det få ting som er så tilfredsstillende som når våre kunder – etter lange prossesser med tekstforfattere, designere og fotografer – sitter igjen med en trykksak som er akkurat slik man så den for seg, eller gjerne enda bedre en forventet.

Vi ønsker å være proaktive og inspirere våre kunder til å se flere muligheter i trykksakene sine, og tilbyr all vår erfaring og kompetanse på farger og papir for at ditt produkt skal skille seg ut i mengden.

Bilde av en eske med trykksaker påstemplet

Vi har et uttalt ønske om å imponere i alt vi gjør, fra førtrykk og planlegging, til gjennomføring og levering. Printbox skal tilpasse seg deg som kunde, ikke motsatt. Det gjør vi med stor fleksibilitet og løsningsorienterte medarbeidere. Har du et spesielt behov hva håndtering og leveringstid angår? Dersom fysikken tillater det er vi helt sikre på at vi kan hjelpe deg.

Og uansett om jobben er liten eller stor, så skal opplevelsen alltid være den samme.

BIlde av Frank som leverer trykksaker